Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Emmen (1-1) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt SC Heerenveen het zondag 4 november 2018 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Emmen (1-1)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Emmen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Zeneli, waarmee SC Heerenveen met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat FC Emmen het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk R. Niemeijer die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE SC Heerenveen - FC Emmen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor B. Rienstra SC Heerenveen
30' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt A. Zeneli SC Heerenveen 1-0
63' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor D. Bulthuis SC Heerenveen
72' Wissel FC Emmen Wissel L. Slagveer voor T. Siekman FC Emmen
73' Wissel FC Emmen Wissel S. Gronsveld voor G. Klok FC Emmen
79' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Gronsveld FC Emmen
82' Wissel SC Heerenveen Wissel P. van Amersfoort voor M. Vlap SC Heerenveen
85' Wissel SC Heerenveen Wissel M. van Bergen voor Y. Kobayashi SC Heerenveen
88' Wissel FC Emmen Wissel K. Engbers voor K. Veendorp FC Emmen
88' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. Niemeijer met assist van C. Cavlan FC Emmen 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - FC Emmen
Opstellingen SC Heerenveen - FC Emmen
De opstellingen van SC Heerenveen en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.