Nabeschouwing VVV Venlo - Ajax (1-4) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt VVV Venlo het zaterdag 17 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Ajax (1-4)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-4 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door H. Ziyech, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 49e minuut voor dat Ajax via D. Tadic op 0-2 kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee K. Huntelaar zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ajax geen gas terug, waardoor in de 76e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Neres. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist E. Linthorst namens VVV-Venlo de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Danny Desmond Makkelie bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Ajax.

LIVE VVV Venlo - Ajax 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Martinez Ajax
33' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. van Ooijen VVV-Venlo
41' Wissel Ajax Wissel D. Neres voor Q. Promes Ajax
42' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. van de Beek Ajax
44' Doelpunt Ajax Doelpunt H. Ziyech met assist van D. Tadic Ajax 0-1
46' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Kum voor S. Schafer VVV-Venlo
48' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Janssen VVV-Venlo
49' Penalty Ajax Penalty D. Tadic Ajax 0-2
59' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor H. Ziyech Ajax
66' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van N. Tagliafico Ajax 0-3
71' Wissel VVV-Venlo Wissel H. Wright voor J. Sinclair VVV-Venlo
73' Wissel Ajax Wissel E. Alvarez voor L. Martinez Ajax
76' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Neres met assist van D. van de Beek Ajax 0-4
84' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Scheimann voor E. Soriano VVV-Venlo
89' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Linthorst met assist van R. Neudecker VVV-Venlo 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Ajax
Opstellingen VVV Venlo - Ajax
De opstellingen van VVV Venlo en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.