Nabeschouwing VVV Venlo - Ajax (0-1) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt VVV Venlo het zaterdag 18 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Ajax (0-1)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 70e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Opoku. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 88e minuut voor dat Ajax via D. Tadić op 0-1 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom, waardoor Ajax de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE VVV Venlo - Ajax 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Ajax Wissel Z. Labyad voor David Neres Ajax
70' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku met assist van R. Seuntjens VVV-Venlo
72' Wissel Ajax Wissel C. Eiting voor L. Schöne Ajax
74' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Borgmann voor J. Grot VVV-Venlo
82' Wissel Ajax Wissel D. van de Beek voor D. Blind Ajax
88' Penalty Ajax Penalty D. Tadić Ajax 0-1
90' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor C. Kum VVV-Venlo
93' Gele kaart Ajax Gele kaart voor A. Onana Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Ajax
Opstellingen VVV Venlo - Ajax
De opstellingen van VVV Venlo en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing VVV Venlo - Ajax

VVV Venlo en Ajax treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 19 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 10 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor VVV Venlo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 0
Winst Ajax 10
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 7e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 9e plaats.