Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen (2-1) || Eredivisie

Zaterdag 14 september 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zaterdag 14 september 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen (2-1)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en FC Groningen is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 2-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Yeboah, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. FC Groningen kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Hrustic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette E. Linthorst zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin van den Kerkhof, waardoor VVV Venlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Groningen
Goals
2
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
6
19
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
108
108
Gevaarlijke aanvallen
40
66
Passes
329
470
Overtredingen
15
13
Buitenspel
0
1
Corners
5
13
Wissels
3
3
LIVE VVV Venlo - FC Groningen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Yeboah met assist van P. van Ooijen VVV-Venlo 1-0
44' Doelpunt FC Groningen Doelpunt A. Hrustic met assist van A. El Messaoudi FC Groningen 1-1
61' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Sinclair voor P. van Ooijen VVV-Venlo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Soriano voor H. Wright VVV-Venlo
74' Wissel FC Groningen Wissel M. El Hankouri voor D. Warmerdam FC Groningen
84' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Linthorst met assist van R. Neudecker VVV-Venlo 2-1
84' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor E. Linthorst VVV-Venlo
85' Wissel FC Groningen Wissel K. Sierhuis voor S. Schreck FC Groningen
87' Wissel FC Groningen Wissel R. Lundqvist voor B. van Hintum FC Groningen
89' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor J. Yeboah VVV-Venlo
Opstellingen VVV Venlo - FC Groningen
De opstellingen van VVV Venlo en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Robert Maaskant
Formatie 4-2-3-1
Coach Danny Buijs
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Groningen

VVV Venlo en FC Groningen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en FC Groningen elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst FC Groningen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 12e positie staat, terwijl we FC Groningen terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
VVV Venlo - FC Groningen Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Groningen Live VVV Venlo - FC Groningen Live VVV Venlo - FC Groningen kijken VVV Venlo - FC Groningen kijken Live VVV Venlo - FC Groningen stream VVV Venlo - FC Groningen Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen Uitslag VVV Venlo - FC Groningen Statistieken VVV Venlo - FC Groningen Eredivisie 2019/2020 VVV Venlo - FC Groningen wedden VVV Venlo - FC Groningen gokken VVV Venlo - FC Groningen Unibet