Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (1-0) || Eredivisie 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt VVV Venlo het vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (1-0)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Heracles is geëindigd in een 1-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door D. Post, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Heracles dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van VVV Venlo.

LIVE VVV Venlo - Heracles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Propper Heracles Almelo
21' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt D. Post met assist van J. Opoku VVV-Venlo 1-0
62' Wissel Heracles Almelo Wissel T. Bijleveld voor D. Burgzorg Heracles Almelo
62' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Cijntje voor S. van der Water Heracles Almelo
76' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Breukers Heracles Almelo
78' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Janssen voor P. van Ooijen VVV-Venlo
86' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Sinclair voor J. Yeboah VVV-Venlo
92' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Szoke voor R. Propper Heracles Almelo
92' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Janssen VVV-Venlo
94' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Gelmi voor J. Opoku VVV-Venlo
95' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Cijntje Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Heracles
Opstellingen VVV Venlo - Heracles
De opstellingen van VVV Venlo en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing VVV Venlo - Heracles

VVV Venlo en Heracles treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 9 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 8 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor VVV Venlo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 4
Winst Heracles 8
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 16e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 9e plaats.