Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (0-1) || Eredivisie 2018/2019

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt VVV Venlo het vrijdag 22 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (0-1)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 83 minuten. O. Mohammed maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Heracles Almelo vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Heracles de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE VVV Venlo - Heracles 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Konings Heracles Almelo
12' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor J. Promes VVV-Venlo
39' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Rutten VVV-Venlo
51' Wissel Heracles Almelo Wissel D. dos Santos voor J. Konings Heracles Almelo
55' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor O. Mohammed Heracles Almelo
71' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor D. Van den Buijs Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Duarte voor Jesper Drost Heracles Almelo
82' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Röseler VVV-Venlo
83' Penalty Heracles Almelo Penalty O. Mohammed Heracles Almelo 0-1
84' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor T. Sušić VVV-Venlo
88' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor K. Peterson Heracles Almelo
89' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Grot voor P. van Ooijen VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Heracles
Opstellingen VVV Venlo - Heracles
De opstellingen van VVV Venlo en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Maurice Steijn
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing VVV Venlo - Heracles

VVV Venlo en Heracles treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 6 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor VVV Venlo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 4
Winst Heracles 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 8e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.