Nabeschouwing VVV Venlo - SC Heerenveen (0-3) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt VVV Venlo het zaterdag 28 september 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - SC Heerenveen (0-3)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-3 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Ejuke, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ejuke op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 24e minuut was de ideale kans voor VVV-Venlo om te scoren. H. Wright was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 87e minuut volgde een derde treffer van SC Heerenveen, waarmee J. Odgaard zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük, waardoor SC Heerenveen dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE VVV Venlo - SC Heerenveen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt C. Ejuke met assist van S. Floranus SC Heerenveen 0-1
13' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt C. Ejuke SC Heerenveen 0-2
24' Penalty gemist VVV-Venlo Penalty gemist H. Wright VVV-Venlo
30' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor T. Pachonik VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Sinclair voor R. Neudecker VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Soriano voor C. Kum VVV-Venlo
54' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. Floranus SC Heerenveen
69' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Bruijn voor J. Veerman SC Heerenveen
82' Wissel SC Heerenveen Wissel R. van Rhijn voor S. Floranus SC Heerenveen
84' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Janssen VVV-Venlo
87' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. Odgaard met assist van J. Bruijn SC Heerenveen 0-3
91' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Halilovic voor C. Ejuke SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - SC Heerenveen
Opstellingen VVV Venlo - SC Heerenveen
De opstellingen van VVV Venlo en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing VVV Venlo - SC Heerenveen

VVV Venlo en SC Heerenveen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 23 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 6 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor VVV Venlo. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 1
Winst SC Heerenveen 6
Gelijkspel 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 11e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 12e plaats.