Nabeschouwing Willem II - FC Utrecht (0-1) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt Willem II het zondag 28 oktober 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - FC Utrecht (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door W. Janssen, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Utrecht dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jochem Kamphuis, waardoor FC Utrecht de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Willem II - FC Utrecht
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
19
Schoten op doel
0
8
Aanvallen
116
116
Gevaarlijke aanvallen
43
55
Passes
442
397
Overtredingen
21
10
Buitenspel
1
4
Corners
9
6
Wissels
3
2
LIVE Willem II - FC Utrecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
40' Gele kaart Willem II Gele kaart voor Pol Llonch Willem II
75' Wissel FC Utrecht Wissel S. van de Streek voor O. Tannane FC Utrecht
75' Wissel Willem II Wissel E. Lieftink voor V. Anita Willem II
79' Wissel Willem II Wissel J. Mcgarry voor D. Saddiki Willem II
81' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Palacios Willem II
82' Wissel Willem II Wissel K. Kristinsson voor D. Avdijaj Willem II
86' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor L. Görtler FC Utrecht
88' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt W. Janssen FC Utrecht 0-1
94' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor N. Venema FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - FC Utrecht
Opstellingen Willem II - FC Utrecht
De opstellingen van Willem II en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
41 Maarten Paes K
2 Mark van der Maarel V
5 Leon Guwara V
13 Emil Bergström V
26 Othman Boussaid M
22 Sander van de Streek M
25 Odysseus Velanas M
29 Nick Venema A
Voorbeschouwing Willem II - FC Utrecht

Willem II en FC Utrecht treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 16 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Willem II. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 5
Winst FC Utrecht 16
Gelijkspel 1
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 12e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Willem II - FC Utrecht Opstelling Willem II Opstelling FC Utrecht Live Willem II - FC Utrecht Live Willem II - FC Utrecht kijken Willem II - FC Utrecht kijken Live Willem II - FC Utrecht stream Willem II - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Willem II - FC Utrecht Uitslag Willem II - FC Utrecht Statistieken Willem II - FC Utrecht Eredivisie 2018/2019 Willem II - FC Utrecht wedden Willem II - FC Utrecht gokken Willem II - FC Utrecht Unibet