Nabeschouwing Willem II - Vitesse (0-2) || Eredivisie

Zaterdag 10 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt Willem II het zaterdag 10 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Willem II - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Vitesse (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 0-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Grot, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Vitesse vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Matavz op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Vitesse.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Vitesse
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
16
Schoten op doel
2
10
Aanvallen
119
106
Gevaarlijke aanvallen
47
23
Passes
525
399
Overtredingen
10
11
Buitenspel
1
1
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Willem II - Vitesse 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor V. Karavaev Vitesse
15' Gele kaart Willem II Gele kaart voor P. Llonch Willem II
41' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Saddiki Willem II
55' Doelpunt Vitesse Doelpunt J. Grot met assist van B. Linssen Vitesse 0-1
59' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
61' Wissel Willem II Wissel P. Gladon voor P. Llonch Willem II
67' Wissel Vitesse Wissel C. Musonda voor J. Grot Vitesse
70' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Matavz met assist van B. Linssen Vitesse 0-2
71' Wissel Willem II Wissel R. Zuijderwijk voor M. Vrousai Willem II
81' Wissel Vitesse Wissel N. Foor voor O. Tannane Vitesse
81' Wissel Willem II Wissel K. Coulibaly voor D. Dankerlui Willem II
90' Wissel Vitesse Wissel O. Darfalou voor T. Matavz Vitesse
Opstellingen Willem II - Vitesse
De opstellingen van Willem II en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Adrie Koster
Formatie 4-3-1-2
Coach Leonid Slutskiy
Voorbeschouwing Willem II - Vitesse

Willem II en Vitesse treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Willem II en Vitesse elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 0
Winst Vitesse 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 5e positie staat, terwijl we Vitesse terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Willem II - Vitesse Opstelling Willem II Opstelling Vitesse Live Willem II - Vitesse Live Willem II - Vitesse kijken Willem II - Vitesse kijken Live Willem II - Vitesse stream Willem II - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing Willem II - Vitesse Uitslag Willem II - Vitesse Statistieken Willem II - Vitesse Eredivisie 2019/2020 Willem II - Vitesse wedden Willem II - Vitesse gokken Willem II - Vitesse Unibet