Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (1-0) || Eredivisie

Zaterdag 21 september 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Willem II het zaterdag 21 september 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Willem II - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 1-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg V. Pavlidis van Willem II via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 22 minuten was het V. Pavlidis die Willem II op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Willem II.

Wedstrijdstatistieken Willem II - VVV Venlo
Goals
1
0
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
133
140
Gevaarlijke aanvallen
90
64
Passes
376
383
Overtredingen
17
14
Buitenspel
2
1
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Willem II - VVV Venlo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Penalty gemist Willem II Penalty gemist V. Pavlidis Willem II
22' Doelpunt Willem II Doelpunt V. Pavlidis Willem II 1-0
58' Wissel Willem II Wissel M. Tresor Ndayishimiye voor M. Kohlert Willem II
62' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
71' Wissel VVV-Venlo Wissel H. Wright voor N. Roseler VVV-Venlo
75' Gele kaart Willem II Gele kaart voor T. Wellenreuther Willem II
76' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Sinclair voor P. van Ooijen VVV-Venlo
79' Wissel Willem II Wissel B. Nieuwkoop voor M. Nelom Willem II
83' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor C. Nunnely Willem II
86' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Neudecker voor J. Yeboah VVV-Venlo
Opstellingen Willem II - VVV Venlo
De opstellingen van Willem II en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Robert Maaskant
Voorbeschouwing Willem II - VVV Venlo

Willem II en VVV Venlo treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Willem II en VVV Venlo elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 0
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 9e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Willem II - VVV Venlo Opstelling Willem II Opstelling VVV Venlo Live Willem II - VVV Venlo Live Willem II - VVV Venlo kijken Willem II - VVV Venlo kijken Live Willem II - VVV Venlo stream Willem II - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo Uitslag Willem II - VVV Venlo Statistieken Willem II - VVV Venlo Eredivisie 2019/2020 Willem II - VVV Venlo wedden Willem II - VVV Venlo gokken Willem II - VVV Venlo Unibet