Nabeschouwing FC Utrecht - Willem II (5-1) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt FC Utrecht het zondag 31 oktober 2021 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Willem II (5-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 5-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door B. Ramselaar, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Ramselaar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Willem II de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. O. Wriedt.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor FC Utrecht vergroot nadat B. Ramselaar de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 83e minuut nadat M. Mallahi namens FC Utrecht de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van FC Utrecht speler J. van Overeem, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pol van Boekel bij een 5-1 eindstand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE FC Utrecht - Willem II 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Willem II Gele kaart voor L. Owusu Willem II
10' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar FC Utrecht 1-0
25' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar met assist van M. Sylla FC Utrecht 2-0
35' Doelpunt Willem II Doelpunt K. O. Wriedt met assist van C. Nunnely Willem II 2-1
38' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor A. Maher FC Utrecht
53' Wissel FC Utrecht Wissel H. ter Avest voor M. van der Hoorn FC Utrecht
53' Wissel FC Utrecht Wissel S. van de Streek voor O. Boussaid FC Utrecht
67' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt B. Ramselaar met assist van D. Warmerdam FC Utrecht 3-1
72' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Saddiki Willem II
74' Wissel Willem II Wissel G. Roemeratoe voor D. Saddiki Willem II
74' Wissel Willem II Wissel G. Saglam voor M. Kohlert Willem II
78' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Svensson Willem II
79' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Van der Maarel FC Utrecht
82' Wissel FC Utrecht Wissel J. van Overeem voor M. Sylla FC Utrecht
82' Wissel FC Utrecht Wissel M. Mallahi voor Q. Timber FC Utrecht
82' Wissel Willem II Wissel N. Michelis voor K. O. Wriedt Willem II
82' Wissel Willem II Wissel A. Kampetsis voor E. Bergstrom Willem II
83' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Mallahi met assist van A. Douvikas FC Utrecht 4-1
88' Wissel FC Utrecht Wissel R. Balk voor B. Ramselaar FC Utrecht
88' Wissel FC Utrecht Wissel A. Zagre voor D. Warmerdam FC Utrecht
91' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. van Overeem met assist van R. Balk FC Utrecht 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Willem II
Opstellingen FC Utrecht - Willem II
De opstellingen van FC Utrecht en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach René Hake
Voorbeschouwing FC Utrecht - Willem II

FC Utrecht en Willem II treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 1 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is FC Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Utrecht 20
Winst Willem II 6
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 4e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 6e plaats.