Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (2-1) || Eredivisie 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Feyenoord het woensdag 1 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door S. Bakis, waarmee Heracles Almelo met 0-1 de leiding nam. Feyenoord kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Sinisterra, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette L. Sinisterra zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Feyenoord de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis, waardoor Feyenoord dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Feyenoord - Heracles 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' VAR: Afgekeurd doelpunt L. Sinisterra Lucumí Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding L. Sinisterra Lucumí Feyenoord
15' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Bakis met assist van I. Azzaoui Heracles Almelo 0-1
24' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Basacikoglu voor I. Azzaoui Heracles Almelo
49' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
52' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Sinisterra met assist van O. Kokcu Feyenoord 1-1
54' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor G. Quagliata Heracles Almelo
47' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Rente Heracles Almelo
56' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor B. Linssen Feyenoord
56' Wissel Feyenoord Wissel C. Dessers voor O. Kokcu Feyenoord
58' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Senesi Feyenoord
60' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Laursen voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
60' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Schoofs voor K. Sierhuis Heracles Almelo
69' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Sinisterra met assist van G. Til Feyenoord 2-1
80' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Fadiga voor N. Bakboord Heracles Almelo
80' Wissel Feyenoord Wissel R. Nelson voor A. Jahanbakhsh Feyenoord
86' Wissel Feyenoord Wissel M. Pedersen voor L. Sinisterra Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Heracles
Opstellingen Feyenoord - Heracles
De opstellingen van Feyenoord en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles

Feyenoord en Heracles treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 13 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Feyenoord 19
Winst Heracles 4
Gelijkspel 9
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 14e plaats.