Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Utrecht (1-1) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 5 maart 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Utrecht (1-1)

De Eredivisie 2021/2022 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door L. Brouwers, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Sylla, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Go Ahead Eagles - FC Utrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. Brouwers met assist van R. Oratmangoen Go Ahead Eagles 1-0
39' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Van der Maarel FC Utrecht
46' Wissel FC Utrecht Wissel A. Douvikas voor H. Veerman FC Utrecht
59' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor P. Rommens Go Ahead Eagles
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Lucassen voor L. Brouwers Go Ahead Eagles
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor C. Martina Go Ahead Eagles
63' Wissel FC Utrecht Wissel M. Mahi voor M. Van der Maarel FC Utrecht
76' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Sylla FC Utrecht 1-1
84' Wissel FC Utrecht Wissel O. Boussaid voor B. Ramselaar FC Utrecht
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Botos voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Cardona voor I. Cordoba Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Utrecht
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Utrecht
De opstellingen van Go Ahead Eagles en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kees van Wonderen
Coach René Hake
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Utrecht

Go Ahead Eagles en FC Utrecht treffen elkaar in de 25e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 3 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 2
Winst FC Utrecht 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 13e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 7e plaats.