Nabeschouwing Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk (0-2) || Eredivisie

Zaterdag 15 januari 2022 - 21:00 uur

In de Eredivisie neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 15 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-2 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door F. Stokkers, waarmee RKC Waalwijk met 0-1 de leiding nam. RKC Waalwijk vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kramer op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van RKC Waalwijk.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
121
107
Gevaarlijke aanvallen
50
38
Passes
524
356
Overtredingen
0
2
Buitenspel
4
2
Corners
4
6
Wissels
4
3
LIVE Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor A. Buttner RKC Waalwijk
21' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt F. Stokkers met assist van E. Vaessen RKC Waalwijk 0-1
30' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
34' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt M. Kramer RKC Waalwijk 0-2
46' Wissel RKC Waalwijk Wissel L. Wouters voor A. Buttner RKC Waalwijk
58' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van der Venne voor J. Odgaard RKC Waalwijk
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Idzes voor B. Lucassen Go Ahead Eagles
61' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Rommens voor O. Heil Go Ahead Eagles
72' Wissel RKC Waalwijk Wissel Y. Oukili voor M. Kramer RKC Waalwijk
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Mulenga voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel F. Ross voor I. Cordoba Go Ahead Eagles
87' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Kuipers Go Ahead Eagles
87' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor J. Gaari RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk
Opstellingen Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk
De opstellingen van Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en RKC Waalwijk zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Kees van Wonderen
Wissels Go Ahead Eagles
# Speler Pos.
31 Job Schuurman K
23 Andries Noppert K
28 Aventis Aventisian V
15 Rhu-endly Martina V
10 Philippe Rommens M
14 Turan Tuzlacik M
6 Jay Idzes M
22 Quiermo Dumay A
17 Francis Ross A
27 Jacob Mulenga A
Formatie 3-4-2-1
Coach Joseph Oosting
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk

Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk in de Eredivisie vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 1
Winst RKC Waalwijk 0
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 11e positie staat, terwijl we RKC Waalwijk terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling RKC Waalwijk Live Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk Live Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk kijken Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk kijken Live Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk stream Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk Uitslag Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk Statistieken Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk Eredivisie 2021/2022 Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk wedden Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk gokken Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk Unibet