Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur (3-0) || Eredivisie 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 19 maart 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 3-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Kramer, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Brouwers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Go Ahead Eagles, waarmee M. Deijl zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gözübüyük, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Go Ahead Eagles - SC Cambuur 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Hoedemakers SC Cambuur
17' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Paulissen SC Cambuur
25' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Kramer met assist van P. Rommens Go Ahead Eagles 1-0
36' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. Brouwers met assist van B. Kuipers Go Ahead Eagles 2-0
39' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Schmidt SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel D. Sambissa voor P. Joosten SC Cambuur
52' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Deijl Go Ahead Eagles
63' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Maulun SC Cambuur
76' Wissel SC Cambuur Wissel T. Rier voor D. Schmidt SC Cambuur
77' Wissel SC Cambuur Wissel N. Doodeman voor I. Kallon SC Cambuur
77' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Deijl met assist van I. Lidberg Go Ahead Eagles 3-0
81' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Bangura SC Cambuur
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Lucassen voor C. Martina Go Ahead Eagles
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
87' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Cardona voor I. Cordoba Go Ahead Eagles
88' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Mulenga voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - SC Cambuur
Opstellingen Go Ahead Eagles - SC Cambuur
De opstellingen van Go Ahead Eagles en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.