Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Willem II (4-0) || Eredivisie 2021/2022

Vrijdag 8 april 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 8 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Willem II (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 4-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door I. Lidberg, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Cordoba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Go Ahead Eagles, waarmee O. Heil zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Go Ahead Eagles in de 81e minuut, nadat M. Cardona de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - Willem II 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Lidberg Go Ahead Eagles 1-0
35' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Cordoba met assist van M. Deijl Go Ahead Eagles 2-0
46' Wissel Willem II Wissel M. Svensson voor E. Kabangu Willem II
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Cardona voor I. Lidberg Go Ahead Eagles
70' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt O. Heil met assist van M. Cardona Go Ahead Eagles 3-0
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Botos voor I. Cordoba Go Ahead Eagles
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Lucassen voor P. Rommens Go Ahead Eagles
73' Wissel Willem II Wissel P. Llonch voor D. Saddiki Willem II
78' Wissel Willem II Wissel A. Kampetsis voor J. Hornkamp Willem II
81' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Cardona Go Ahead Eagles 4-0
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor M. Deijl Go Ahead Eagles
85' Wissel Willem II Wissel G. Roemeratoe voor D. Crowley Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Willem II
Opstellingen Go Ahead Eagles - Willem II
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Kees van Wonderen
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Willem II

Go Ahead Eagles en Willem II treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Willem II favoriet. 3 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 2
Winst Willem II 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 10e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 15e plaats.