Nabeschouwing Heracles - NEC (0-1) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Heracles het zondag 29 augustus 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - NEC (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en NEC is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 0-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Bakis van Heracles Almelo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 41e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het A. Akman die NEC op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. Een penalty in de 77e minuut was de ideale kans voor NEC om te scoren. J. Bruijn was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor NEC uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Heracles - NEC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor S. Bakis Heracles Almelo
41' Tweede gele kaart Heracles Almelo Tweede gele kaart voor S. Bakis Heracles Almelo
41' Gele kaart NEC Gele kaart voor I. Marquez NEC
46' Wissel Heracles Almelo Wissel D. Burgzorg voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel I. Azzaoui voor N. Laursen Heracles Almelo
50' Doelpunt NEC Doelpunt A. Akman met assist van S. El Karouani NEC 0-1
71' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor A. Akman NEC
76' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor L. de la Torre Heracles Almelo
77' Penalty gemist NEC Penalty gemist J. Bruijn NEC
77' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor N. Fadiga Heracles Almelo
77' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Blaswich Heracles Almelo
79' Wissel NEC Wissel E. Tavsan voor J. Bruijn NEC
80' Wissel NEC Wissel J. Vet voor L. Schone NEC
81' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Amissi voor O. Kiomourtzoglou Heracles Almelo
87' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Knoester Heracles Almelo
91' Wissel NEC Wissel I. Bronkhorst voor M. Duelund NEC
91' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Okita NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - NEC
Opstellingen Heracles - NEC
De opstellingen van Heracles en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NEC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.