Nabeschouwing PSV - Feyenoord (0-4) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt PSV het zondag 19 september 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Feyenoord (0-4)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 0-4 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door J. Toornstra, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Linssen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat J. Toornstra namens Feyenoord het doel wist te vinden in de 85e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Feyenoord in de 91e minuut, nadat C. Dessers de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Feyenoord.

LIVE PSV - Feyenoord 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart PSV Gele kaart voor A. Ramalho PSV
43' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. Gotze PSV
46' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra met assist van M. Pedersen Feyenoord 0-1
46' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor E. Zahavi PSV
46' Wissel PSV Wissel R. Thomas voor M. Gotze PSV
46' Wissel PSV Wissel R. Doan voor D. Propper PSV
61' Wissel PSV Wissel Carlos Vinicius voor C. Gakpo PSV
69' Wissel Feyenoord Wissel B. Linssen voor G. Til Feyenoord
71' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen met assist van L. Sinisterra Feyenoord 0-2
72' Wissel PSV Wissel N. Madueke voor Bruma PSV
74' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Senesi Feyenoord
78' Wissel Feyenoord Wissel L. Geertruida voor M. Senesi Feyenoord
83' Wissel Feyenoord Wissel R. Hendriks voor M. Pedersen Feyenoord
83' Wissel Feyenoord Wissel C. Dessers voor A. Jahanbakhsh Feyenoord
84' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor O. Kokcu Feyenoord
85' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra met assist van C. Dessers Feyenoord 0-3
91' Doelpunt Feyenoord Doelpunt C. Dessers met assist van L. Sinisterra Feyenoord 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Feyenoord
Opstellingen PSV - Feyenoord
De opstellingen van PSV en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Feyenoord

PSV en Feyenoord treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel PSV als Feyenoord wisten 13 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst PSV 13
Winst Feyenoord 13
Gelijkspel 6
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 2e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 7e plaats.