Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (3-1) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt PSV het zondag 20 februari 2022 om 16:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (3-1)

Het Eredivisie duel tussen PSV en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door N. Madueke, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. SC Heerenveen kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Halilovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette M. Gotze zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat J. Veerman de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor PSV.

LIVE PSV - SC Heerenveen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt PSV Doelpunt N. Madueke PSV 1-0
36' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Halilovic met assist van S. de Jong SC Heerenveen 1-1
43' Wissel PSV Wissel Carlos Vinicius voor E. Gutierrez PSV
46' Wissel PSV Wissel Bruma voor C. Gakpo PSV
46' Wissel PSV Wissel R. Doan voor N. Madueke PSV
46' Doelpunt PSV Doelpunt M. Gotze met assist van R. Doan PSV 2-1
50' Doelpunt PSV Doelpunt J. Veerman met assist van Carlos Vinicius PSV 3-1
72' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Musaba voor S. van Hooijdonk SC Heerenveen
72' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Al Hajj voor S. de Jong SC Heerenveen
81' Wissel SC Heerenveen Wissel A. van der Heide voor T. Halilovic SC Heerenveen
82' Wissel PSV Wissel M. van Ginkel voor M. Gotze PSV
87' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Ras voor T. Haye SC Heerenveen
87' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Tahiri voor N. Madsen SC Heerenveen
90' Wissel PSV Wissel Y. Vertessen voor J. Veerman PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - SC Heerenveen
Opstellingen PSV - SC Heerenveen
De opstellingen van PSV en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.