Nabeschouwing RKC Waalwijk - Heracles (2-0) || Eredivisie 2021/2022

Woensdag 11 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt RKC Waalwijk het woensdag 11 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - Heracles (2-0)

Het Eredivisie duel tussen RKC Waalwijk en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal geëindigd in een 2-0 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Kramer, waarmee RKC Waalwijk met 1-0 de leiding nam. RKC Waalwijk vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. van der Venne op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk.

LIVE RKC Waalwijk - Heracles 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt M. Kramer met assist van F. Stokkers RKC Waalwijk 1-0
59' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt R. van der Venne met assist van M. Kramer RKC Waalwijk 2-0
76' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Basacikoglu voor E. Hansson Heracles Almelo
76' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor Y. Oukili RKC Waalwijk
77' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Scheperman voor N. Laursen Heracles Almelo
77' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor J. Hoogma Heracles Almelo
81' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Kuijpers voor M. Kramer RKC Waalwijk
87' Wissel RKC Waalwijk Wissel A. Azhil voor R. van der Venne RKC Waalwijk
87' Wissel RKC Waalwijk Wissel L. Wouters voor A. Buttner RKC Waalwijk
91' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor A. Touba RKC Waalwijk
91' Wissel RKC Waalwijk Wissel H. Mulder voor Y. Oukili RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - Heracles
Opstellingen RKC Waalwijk - Heracles
De opstellingen van RKC Waalwijk en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RKC Waalwijk gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Heracles zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Joseph Oosting
Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Heracles

RKC Waalwijk en Heracles treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Nagtegaal en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 8 keer wist de ploeg van RKC Waalwijk te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor RKC Waalwijk. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst RKC Waalwijk 5
Winst Heracles 8
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RKC Waalwijk op een 14e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 13e plaats.