Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (2-0) || Eredivisie 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt SC Heerenveen het vrijdag 18 maart 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (2-0)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 2-0 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door A. Sarr, waarmee SC Heerenveen met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist SC Heerenveen opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het N. Bakker die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor SC Heerenveen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen.

LIVE SC Heerenveen - Heracles 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Jakobsen voor N. Laursen Heracles Almelo
59' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt A. Sarr met assist van S. van Hooijdonk SC Heerenveen 1-0
62' Wissel SC Heerenveen Wissel I. Dresevic voor J. van Aken SC Heerenveen
66' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel S. Armenteros voor B. Basacikoglu Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hoogma voor R. Roosken Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel E. Hansson voor A. Ouahim Heracles Almelo
82' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Musaba voor S. van Hooijdonk SC Heerenveen
85' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Bakış Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Bakış Heracles Almelo
87' Wissel Heracles Almelo Wissel N. Bakboord voor N. Fadiga Heracles Almelo
88' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt N. Bakker met assist van T. Haye SC Heerenveen 2-0
90' Wissel SC Heerenveen Wissel A. van der Heide voor A. Sarr SC Heerenveen
90' Wissel SC Heerenveen Wissel N. Madsen voor T. Halilovic SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Heracles
Opstellingen SC Heerenveen - Heracles
De opstellingen van SC Heerenveen en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.