Nabeschouwing Vitesse - Go Ahead Eagles (1-2) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Vitesse het zondag 24 oktober 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Go Ahead Eagles (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. L. Openda maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vitesse vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Go Ahead Eagles kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Cordoba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het L. Brouwers van Go Ahead Eagles die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitesse - Go Ahead Eagles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Vitesse Penalty L. Openda Vitesse 1-0
17' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Deijl Go Ahead Eagles
32' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
53' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt I. Cordoba met assist van L. Brouwers Go Ahead Eagles 1-1
61' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor O. Darfalou Vitesse
63' Wissel Vitesse Wissel N. Frederiksen voor O. Darfalou Vitesse
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Berden voor M. Cardona Go Ahead Eagles
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Heil voor P. Rommens Go Ahead Eagles
74' Wissel Vitesse Wissel J. Vonmoos voor Y. Gboho Vitesse
74' Wissel Vitesse Wissel H. Gong voor L. Openda Vitesse
75' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor S. Tronstad Vitesse
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Nauber voor M. Deijl Go Ahead Eagles
84' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Mulenga voor I. Cordoba Go Ahead Eagles
89' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor J. Rasmussen Vitesse
91' Penalty Go Ahead Eagles Penalty L. Brouwers Go Ahead Eagles 1-2
92' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Y. Bourhane voor R. Oratmangoen Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Go Ahead Eagles
Opstellingen Vitesse - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Vitesse en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.