Nabeschouwing Vitesse - SC Cambuur (1-0) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Vitesse het zondag 10 april 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - SC Cambuur (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door L. Openda, waarmee Vitesse met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Vitesse dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Vitesse.

LIVE Vitesse - SC Cambuur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Vitesse Doelpunt L. Openda met assist van M. Bero Vitesse 1-0
46' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor J. Rasmussen Vitesse
46' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor I. Kallon SC Cambuur
46' Wissel Vitesse Wissel M. Schubert voor J. Houwen Vitesse
70' Wissel Vitesse Wissel P. Vroegh voor D. Huisman Vitesse
77' Wissel SC Cambuur Wissel D. Smit voor J. Ter Heide SC Cambuur
80' Wissel SC Cambuur Wissel N. Doodeman voor P. Joosten SC Cambuur
86' Wissel Vitesse Wissel T. Domgjoni voor T. Buitink Vitesse
86' Wissel Vitesse Wissel A. Grbic voor L. Openda Vitesse
86' Wissel Vitesse Wissel T. Hajek voor M. Manhoef Vitesse
87' Wissel SC Cambuur Wissel T. Kiss voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - SC Cambuur
Opstellingen Vitesse - SC Cambuur
De opstellingen van Vitesse en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitesse - SC Cambuur

Vitesse en SC Cambuur treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en SC Cambuur in de Eredivisie vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitesse 5
Winst SC Cambuur 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitesse op een 7e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 12e plaats.