Nabeschouwing Willem II - Feyenoord (0-4) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Willem II het zondag 15 augustus 2021 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Feyenoord (0-4)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 0-4 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door B. Linssen, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Sinisterra op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee G. Til zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 59e minuut werd E. Bergstrom van Willem II met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Willem II het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Feyenoord geen gas terug, waardoor in de 91e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van N. Bannis.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Feyenoord.

LIVE Willem II - Feyenoord 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Feyenoord Doelpunt B. Linssen Feyenoord 0-1
24' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Sinisterra met assist van T. Malacia Feyenoord 0-2
47' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Til Feyenoord 0-3
59' Rode kaart Willem II Rode kaart voor E. Bergstrom Willem II
62' Wissel Willem II Wissel F. Heerkens voor K. O. Wriedt Willem II
66' Wissel Willem II Wissel R. Zuijderwijk voor W. Spieringhs Willem II
67' Wissel Willem II Wissel M. Svensson voor C. Nunnely Willem II
67' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor G. Saglam Willem II
72' Wissel Feyenoord Wissel R. Haps voor L. Sinisterra Feyenoord
72' Wissel Feyenoord Wissel R. Bozenik voor B. Linssen Feyenoord
72' Wissel Willem II Wissel N. Michelis voor U. Yttergard Willem II
76' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Kohlert Willem II
84' Wissel Feyenoord Wissel L. Fer voor O. Kokcu Feyenoord
84' Wissel Feyenoord Wissel N. Bannis voor G. Til Feyenoord
88' Wissel Feyenoord Wissel R. Hendriks voor T. Malacia Feyenoord
91' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Bannis met assist van R. Haps Feyenoord 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Feyenoord
Opstellingen Willem II - Feyenoord
De opstellingen van Willem II en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Fred Grim
Voorbeschouwing Willem II - Feyenoord

Willem II en Feyenoord treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 19 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Willem II. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.