Nabeschouwing FC Emmen - AZ (0-3) || Eredivisie 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt FC Emmen het zondag 4 september 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - AZ (0-3)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en AZ is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 0-3 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - AZ
LIVE FC Emmen - AZ 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - AZ
Opstellingen FC Emmen - AZ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Emmen - AZ

FC Emmen en AZ treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en AZ in de Eredivisie vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AZ. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is AZ favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Emmen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 0
Winst AZ 5
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 14e positie staat, terwijl we AZ terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - AZ Opstelling FC Emmen Opstelling AZ Live FC Emmen - AZ Live FC Emmen - AZ kijken FC Emmen - AZ kijken Live FC Emmen - AZ stream FC Emmen - AZ Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - AZ Uitslag FC Emmen - AZ Statistieken FC Emmen - AZ Eredivisie 2022/2023 FC Emmen - AZ wedden FC Emmen - AZ gokken FC Emmen - AZ Unibet