LIVE FC Volendam - NEC (0-0) || Eredivisie

Zondag 14 augustus 2022 - 12:15 uur

In de Eredivisie neemt FC Volendam het zondag 14 augustus 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE FC Volendam - NEC 0-0

Vanaf zondag 14 augustus 2022 om 12:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd FC Volendam - NEC volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 uur, 40 minuten en 44 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - NEC
Opstellingen FC Volendam - NEC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Volendam - NEC

FC Volendam en NEC treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en NEC in de Eredivisie vond plaats op 1 maart 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 1 keer wist de ploeg van FC Volendam te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Volendam. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 0
Winst NEC 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 11e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 16e plaats.

Tags
FC Volendam - NEC Opstelling FC Volendam Opstelling NEC Live FC Volendam - NEC Live FC Volendam - NEC kijken FC Volendam - NEC kijken Live FC Volendam - NEC stream FC Volendam - NEC Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - NEC Uitslag FC Volendam - NEC Statistieken FC Volendam - NEC Eredivisie 2022/2023 FC Volendam - NEC wedden FC Volendam - NEC gokken FC Volendam - NEC Unibet