Nabeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt Feyenoord het zaterdag 13 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen (0-0)

De Eredivisie 2022/2023 wedstrijd tussen Feyenoord en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Feyenoord dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Feyenoord, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Serdar Gözübüyük niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Feyenoord - SC Heerenveen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Kohlert SC Heerenveen
63' Wissel Feyenoord Wissel O. Idrissi voor P. Walemark Feyenoord
63' Wissel Feyenoord Wissel O. Kokcu voor S. Szymanski Feyenoord
63' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Andersson voor S. van Hooijdonk SC Heerenveen
64' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Olsson voor T. Halilovic SC Heerenveen
78' Wissel Feyenoord Wissel S. Gimenez voor Danilo Feyenoord
79' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Q. Timber Feyenoord
80' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Kaib voor M. Kohlert SC Heerenveen
85' Wissel Feyenoord Wissel A. Jahanbakhsh voor Q. Timber Feyenoord
85' Wissel Feyenoord Wissel J. Toornstra voor M. Pedersen Feyenoord
90' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Ali voor T. Haye SC Heerenveen
96' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor A. Noppert SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - SC Heerenveen
Opstellingen Feyenoord - SC Heerenveen
De opstellingen van Feyenoord en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - SC Heerenveen

Feyenoord en SC Heerenveen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Feyenoord 17
Winst SC Heerenveen 7
Gelijkspel 11
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 11e plaats.