Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Volendam (4-0) || Eredivisie 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt Sparta Rotterdam het zaterdag 3 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Volendam (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door V. van Crooij, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Sparta Rotterdam vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Lauritsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Sparta Rotterdam, waarmee T. Lauritsen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sparta Rotterdam in de 85e minuut, nadat S. Mijnans de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sparta Rotterdam.

LIVE Sparta Rotterdam - FC Volendam 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt V. van Crooij met assist van N. Olij Sparta Rotterdam 1-0
46' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor A. Douiri FC Volendam
60' Wissel FC Volendam Wissel B. Ould-Chikh voor D. van Mieghem FC Volendam
61' Wissel FC Volendam Wissel G. Oristanio voor R. Muhren FC Volendam
65' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. Mijnans voor A. Verschueren Sparta Rotterdam
66' Wissel Sparta Rotterdam Wissel K. Saito voor Y. Namli Sparta Rotterdam
68' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt T. Lauritsen met assist van Micha Pinto Sparta Rotterdam 2-0
72' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt T. Lauritsen met assist van K. Saito Sparta Rotterdam 3-0
73' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Van Mullem voor J. de Guzman Sparta Rotterdam
76' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Auassar voor M. Eerdhuijzen Sparta Rotterdam
79' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor I. El Kadiri FC Volendam
85' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt S. Mijnans met assist van K. Saito Sparta Rotterdam 4-0
87' Wissel FC Volendam Wissel I. Nazih voor C. Eiting FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Volendam
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Volendam
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.