Nabeschouwing Vitesse - FC Volendam (1-1) || Eredivisie 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 18:45 uur



In de Eredivisie 2022/2023 neemt Vitesse het zaterdag 17 september 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - FC Volendam (1-1)

De Eredivisie 2022/2023 wedstrijd tussen Vitesse en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Muhren, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. Vitesse kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Bialek, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - FC Volendam
Goals
1
1
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
127
79
Gevaarlijke aanvallen
49
51
Passes
528
314
Overtredingen
12
10
Buitenspel
3
0
Corners
11
3
Wissels
4
8
LIVE Vitesse - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren FC Volendam 0-1
37' Wissel FC Volendam Wissel A. Douiri voor B. Plat FC Volendam
48' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Bialek met assist van K. Kozlowski Vitesse 1-1
62' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor B. Bialek Vitesse
62' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor F. Stankovic FC Volendam
64' Wissel FC Volendam Wissel H. Veerman voor B. Ould-Chikh FC Volendam
64' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor D. van Mieghem FC Volendam
71' Wissel Vitesse Wissel M. Manhoef voor K. Kozlowski Vitesse
76' Wissel Vitesse Wissel N. Baden Frederiksen voor G. Vidovic Vitesse
78' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor E. Cornelisse Vitesse
85' Wissel Vitesse Wissel R. Yapi voor B. Bialek Vitesse
85' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor E. Cornelisse Vitesse
87' Wissel FC Volendam Wissel O. Buur voor R. Muhren FC Volendam
87' Wissel FC Volendam Wissel W. Ould Chikh voor G. Oristanio FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - FC Volendam
Opstellingen Vitesse - FC Volendam
De opstellingen van Vitesse en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Thomas Letsch
Formatie 4-3-3
Coach Wim Jonk
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
22 Barry Lauwers K
2 Oskar Buur V
15 Dean Ruben James V
33 Walid Ould-Chikh M
34 Ibrahim El Kadiri A
16 Imran Nazih A
24 Achraf Douiri A
25 Lequincio Zeefuik A
9 Henk Veerman A
Voorbeschouwing Vitesse - FC Volendam

Vitesse en FC Volendam treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en FC Volendam in de Eredivisie vond plaats op 8 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitesse als FC Volendam wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 1
Winst FC Volendam 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitesse op een 14e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitesse - FC Volendam Opstelling Vitesse Opstelling FC Volendam Live Vitesse - FC Volendam Live Vitesse - FC Volendam kijken Vitesse - FC Volendam kijken Live Vitesse - FC Volendam stream Vitesse - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - FC Volendam Uitslag Vitesse - FC Volendam Statistieken Vitesse - FC Volendam Eredivisie 2022/2023 Vitesse - FC Volendam wedden Vitesse - FC Volendam gokken Vitesse - FC Volendam Unibet