Nabeschouwing Vitesse - SC Heerenveen (0-4) || Eredivisie 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Eredivisie 2022/2023 neemt Vitesse het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - SC Heerenveen (0-4)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 0-4 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Heerenveen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van S. van Hooijdonk. SC Heerenveen vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sarr op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van SC Heerenveen, waarmee S. van Hooijdonk zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor SC Heerenveen in de 77e minuut, nadat S. van Hooijdonk de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor SC Heerenveen.

LIVE Vitesse - SC Heerenveen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. van Hooijdonk met assist van A. Sarr SC Heerenveen 0-1
33' Wissel Vitesse Wissel M. Sankoh voor T. Hajek Vitesse
36' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor A. Tahiri SC Heerenveen
36' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Domgjoni Vitesse
43' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Wittek Vitesse
47' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt A. Sarr met assist van A. Tahiri SC Heerenveen 0-2
64' Wissel Vitesse Wissel D. Huisman voor M. Meulensteen Vitesse
69' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor T. Haye SC Heerenveen
71' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Olsson voor T. Halilovic SC Heerenveen
72' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. van Hooijdonk met assist van A. Sarr SC Heerenveen 0-3
77' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. van Hooijdonk met assist van A. Sarr SC Heerenveen 0-4
79' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Kaib voor T. Haye SC Heerenveen
79' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Van Ottele voor A. Tahiri SC Heerenveen
79' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Andersson voor S. van Hooijdonk SC Heerenveen
81' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor M. Manhoef Vitesse
81' Wissel Vitesse Wissel R. Flamingo voor N. Baden Frederiksen Vitesse
82' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Al Hajj voor A. Sarr SC Heerenveen
86' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - SC Heerenveen
Opstellingen Vitesse - SC Heerenveen
De opstellingen van Vitesse en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.