Voorbeschouwing Vitesse - SC Heerenveen (0-0) || Eredivisie

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Eredivisie neemt Vitesse het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Vitesse Gelijk Winst SC Heerenveen
1.87x inzet 3.75x inzet 4x inzet
LIVE Vitesse - SC Heerenveen 0-0

Vanaf zaterdag 20 augustus 2022 om 16:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Vitesse - SC Heerenveen volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 17 uur, 57 minuten en 48 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - SC Heerenveen
Opstellingen Vitesse - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Vitesse - SC Heerenveen

Vitesse en SC Heerenveen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 12 keer wist de ploeg van Vitesse te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Vitesse. 15 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 9
Winst SC Heerenveen 12
Gelijkspel 15
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitesse op een 17e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Vitesse - SC Heerenveen Opstelling Vitesse Opstelling SC Heerenveen Live Vitesse - SC Heerenveen Live Vitesse - SC Heerenveen kijken Vitesse - SC Heerenveen kijken Live Vitesse - SC Heerenveen stream Vitesse - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - SC Heerenveen Uitslag Vitesse - SC Heerenveen Statistieken Vitesse - SC Heerenveen Eredivisie 2022/2023 Vitesse - SC Heerenveen wedden Vitesse - SC Heerenveen gokken Vitesse - SC Heerenveen Unibet