Nabeschouwing FC Volendam - Vitesse (1-2) || Eredivisie 2023/2024

Vrijdag 11 augustus 2023 - 20:00 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt FC Volendam het vrijdag 11 augustus 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Vitesse (1-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Vitesse
Goals
1
2
Balbezit
28%
72%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
4
13
Schoten op doel
4
9
Aanvallen
58
131
Gevaarlijke aanvallen
38
65
Passes
233
618
Overtredingen
13
11
Buitenspel
2
0
Corners
3
7
Wissels
4
3
LIVE FC Volendam - Vitesse 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Vitesse
Opstellingen FC Volendam - Vitesse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Volendam - Vitesse

FC Volendam en Vitesse treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 18 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 2
Winst Vitesse 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Volendam - Vitesse Opstelling FC Volendam Opstelling Vitesse Live FC Volendam - Vitesse Live FC Volendam - Vitesse kijken FC Volendam - Vitesse kijken Live FC Volendam - Vitesse stream FC Volendam - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - Vitesse Uitslag FC Volendam - Vitesse Statistieken FC Volendam - Vitesse Eredivisie 2023/2024 FC Volendam - Vitesse wedden FC Volendam - Vitesse gokken FC Volendam - Vitesse Unibet