Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard (0-0) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 14:30 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt Feyenoord het zondag 13 augustus 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard (0-0)

De Eredivisie 2023/2024 wedstrijd tussen Feyenoord en Fortuna Sittard geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Feyenoord dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Fortuna Sittard
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
0
6
Schoten totaal
22
14
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
134
91
Gevaarlijke aanvallen
59
30
Passes
522
327
Overtredingen
4
21
Buitenspel
3
2
Corners
8
3
Wissels
5
3
LIVE Feyenoord - Fortuna Sittard 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Fortuna Sittard
Opstellingen Feyenoord - Fortuna Sittard

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard

Feyenoord en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Fortuna Sittard in de Eredivisie vond plaats op 26 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Fortuna Sittard slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 7
Winst Fortuna Sittard 2
Gelijkspel 1
Totaal 10

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Feyenoord - Fortuna Sittard Opstelling Feyenoord Opstelling Fortuna Sittard Live Feyenoord - Fortuna Sittard Live Feyenoord - Fortuna Sittard kijken Feyenoord - Fortuna Sittard kijken Live Feyenoord - Fortuna Sittard stream Feyenoord - Fortuna Sittard Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard Uitslag Feyenoord - Fortuna Sittard Statistieken Feyenoord - Fortuna Sittard Eredivisie 2023/2024 Feyenoord - Fortuna Sittard wedden Feyenoord - Fortuna Sittard gokken Feyenoord - Fortuna Sittard Unibet