Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Feyenoord (2-2) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 14:30 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt Sparta Rotterdam het zondag 20 augustus 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Feyenoord (2-2)

De Eredivisie 2023/2024 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - Feyenoord
Goals
2
2
Balbezit
29%
71%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
10
24
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
60
162
Gevaarlijke aanvallen
23
94
Passes
253
613
Overtredingen
11
5
Buitenspel
2
1
Corners
3
12
Wissels
5
5
LIVE Sparta Rotterdam - Feyenoord 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Feyenoord
Opstellingen Sparta Rotterdam - Feyenoord

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Feyenoord

Sparta Rotterdam en Feyenoord treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 2 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 16 keer wist de ploeg van Sparta Rotterdam te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sparta Rotterdam. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 4
Winst Feyenoord 16
Gelijkspel 3
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 8e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sparta Rotterdam - Feyenoord Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling Feyenoord Live Sparta Rotterdam - Feyenoord Live Sparta Rotterdam - Feyenoord kijken Sparta Rotterdam - Feyenoord kijken Live Sparta Rotterdam - Feyenoord stream Sparta Rotterdam - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Feyenoord Uitslag Sparta Rotterdam - Feyenoord Statistieken Sparta Rotterdam - Feyenoord Eredivisie 2023/2024 Sparta Rotterdam - Feyenoord wedden Sparta Rotterdam - Feyenoord gokken Sparta Rotterdam - Feyenoord Unibet