Nabeschouwing PSV - Go Ahead Eagles (3-0) || Eredivisie 2024/2025

Zondag 1 september 2024 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2024/2025 neemt PSV het zondag 1 september 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Go Ahead Eagles (3-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Guus Til, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hirving Lozano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee Joey Veerman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis, waardoor PSV dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE PSV - Go Ahead Eagles 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt PSV Doelpunt Guus Til met assist van Luuk de Jong PSV 1-0
27' Doelpunt PSV Doelpunt Hirving Lozano met assist van Luuk de Jong PSV 2-0
35' Wissel PSV Wissel Ricardo Pepi voor Luuk de Jong PSV
63' Doelpunt PSV Doelpunt Joey Veerman met assist van Malik Tillman PSV 3-0
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Victor Edvardsen voor Calvin Twigt Go Ahead Eagles
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Bobby Adekanye voor Mathis Suray Go Ahead Eagles
65' Wissel PSV Wissel Jerdy Schouten voor Joey Veerman PSV
65' Wissel PSV Wissel Couhaib Driouech voor Johan Bakayoko PSV
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Evert Linthorst voor Finn Stokkers Go Ahead Eagles
73' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Gerrit Nauber Go Ahead Eagles
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Aske Adelgaard voor Dean James Go Ahead Eagles
82' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Robbin Weijenberg voor Oliver Antman Go Ahead Eagles
86' Wissel PSV Wissel Tygo Land voor Malik Tillman PSV
86' Wissel PSV Wissel Isaac Babadi voor Guus Til PSV
88' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Mats Deijl Go Ahead Eagles
95' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Joris Kramer Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Go Ahead Eagles
Opstellingen PSV - Go Ahead Eagles
De opstellingen van PSV en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.