Nabeschouwing Albanië - Faeröer (0-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 20 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Albanië het maandag 20 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Air Albania Stadium in Tirana.

Via de Albanië - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Albanië - Faeröer (0-0)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Albanië en Faeröer geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Albanië dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Albanië, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sven Jablonski niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Albanië - Faeröer 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Albanië - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor Bárdur á Reynatröd Mattias Lamhauge Faroe Islands
37' Wissel Faroe Islands Wissel Håkan Ericsson voor Faroe Islands
38' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor René Joensen Faroe Islands
61' Wissel Albania Wissel Arbnor Mucolli voor Myrto Uzuni Albania
61' Wissel Albania Wissel Qazim Laçi voor Keidi Bare Albania
63' Wissel Faroe Islands Wissel Sölvi Vatnhamar voor Brandur Hendriksson Faroe Islands
74' Wissel Albania Wissel Ernest Muci voor Jasir Asani Albania
74' Wissel Albania Wissel Sokol Cikalleshi voor Albania
74' Gele kaart Albania Gele kaart voor Sokol Cikalleshi Mirlind Daku Albania
86' Wissel Faroe Islands Wissel Paetur Petersen voor Jóan Símun Edmundsson Faroe Islands
90' Gele kaart Faroe Islands Gele kaart voor Jóannes Danielsen Faroe Islands
Video hoogtepunten en samenvatting Albanië - Faeröer
Opstellingen Albanië - Faeröer
De opstellingen van Albanië en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Albanië gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Sylvio Mendes Campos Junior
Voorbeschouwing Albanië - Faeröer

Albanië en Faeröer spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sven Jablonski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Albanië en Faeröer in de EK Kwalificatie vond plaats op 20 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Albanië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Albanië favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Faeröer slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Albanië 1
Winst Faeröer 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Albanië op een 1e positie staat, terwijl we Faeröer terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.