Nabeschouwing Armenië - Turkije (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Zaterdag 25 maart 2023 - 18:00 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Armenië het zaterdag 25 maart 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Armenia Football Academy grass in Yerevan.

Via de Armenië - Turkije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Armenië - Turkije (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Armenië en Turkije is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Turkije. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Armenië - Turkije
Goals
1
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
5
4
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
86
133
Gevaarlijke aanvallen
48
50
Passes
324
472
Overtredingen
23
15
Buitenspel
1
1
Corners
4
1
Wissels
5
5
LIVE Armenië - Turkije 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Armenië - Turkije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Armenië - Turkije
Opstellingen Armenië - Turkije

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Armenië - Turkije

Armenië en Turkije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe EK Kwalificatie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Armenië en Turkije elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Armenië 0
Winst Turkije 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Armenië - Turkije Opstelling Armenië Opstelling Turkije Live Armenië - Turkije Live Armenië - Turkije kijken Armenië - Turkije kijken Live Armenië - Turkije stream Armenië - Turkije Fox Sports Nabeschouwing Armenië - Turkije Uitslag Armenië - Turkije Statistieken Armenië - Turkije EK Kwalificatie 2024 Armenië - Turkije wedden Armenië - Turkije gokken Armenië - Turkije Unibet