Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Portugal (0-5) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 16 oktober 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Bosnië Herzegovina het maandag 16 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bilino Polje in Zenica.

Via de Bosnië Herzegovina - Portugal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Portugal (0-5)

Het EK Kwalificatie duel tussen Bosnië Herzegovina en Portugal is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 0-5 overwinning voor Portugal. Na 45 minuten stond er een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Bosnië Herzegovina - Portugal
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
3
9
Schoten op doel
0
6
Aanvallen
57
133
Gevaarlijke aanvallen
29
63
Passes
345
752
Overtredingen
7
9
Buitenspel
1
1
Corners
4
2
Wissels
6
5
LIVE Bosnië Herzegovina - Portugal 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bosnië Herzegovina - Portugal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bosnië Herzegovina - Portugal
Opstellingen Bosnië Herzegovina - Portugal

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bosnië Herzegovina - Portugal

Bosnië Herzegovina en Portugal spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bosnië Herzegovina en Portugal in de EK Kwalificatie vond plaats op 17 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portugal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Portugal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bosnië Herzegovina te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bosnië Herzegovina. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bosnië Herzegovina 0
Winst Portugal 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bosnië Herzegovina op een 4e positie staat, terwijl we Portugal terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bosnië Herzegovina - Portugal Opstelling Bosnië Herzegovina Opstelling Portugal Live Bosnië Herzegovina - Portugal Live Bosnië Herzegovina - Portugal kijken Bosnië Herzegovina - Portugal kijken Live Bosnië Herzegovina - Portugal stream Bosnië Herzegovina - Portugal Fox Sports Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Portugal Uitslag Bosnië Herzegovina - Portugal Statistieken Bosnië Herzegovina - Portugal EK Kwalificatie 2024 Bosnië Herzegovina - Portugal wedden Bosnië Herzegovina - Portugal gokken Bosnië Herzegovina - Portugal Unibet