Nabeschouwing Bulgarije - Hongarije (2-2) || EK Kwalificatie 2024

Donderdag 16 november 2023 - 18:00 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Bulgarije het donderdag 16 november 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hongarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Bulgarije - Hongarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bulgarije - Hongarije (2-2)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Bulgarije en Hongarije geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Martin Ádám, waarmee Hungary met 0-1 de leiding nam. Bulgaria kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Spas Delev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut kreeg Valentin Antov van Bulgaria voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Bulgaria de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 57e minuut moest Hungary verder met een man minder, nadat Milos Kerkez een tweede gele kaart kreeg. In de 78e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Bulgaria speler Kiril Despodov. In de 97e werkte Aleks Petkov de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bulgarije - Hongarije 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bulgarije - Hongarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor Valentin Antov Bulgaria
10' Doelpunt Hungary Doelpunt Martin Ádám met assist van Dominik Szoboszlai  Hungary 0-1
24' Doelpunt Bulgaria Doelpunt Spas Delev met assist van Kiril Despodov Bulgaria 1-1
36' Tweede gele kaart Bulgaria Tweede gele kaart voor Valentin Antov Bulgaria
40' Ilia Gruev Bulgaria
42' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Endre Botka Hungary
43' Wissel Bulgaria Wissel Zhivko Atanasov voor Ivaylo Chochev Bulgaria
44' Gele kaart Hungary Gele kaart voor Milos Kerkez Hungary
57' Tweede gele kaart Hungary Tweede gele kaart voor Milos Kerkez Hungary
59' Wissel Hungary Wissel Zsolt Nagy voor Kevin Csoboth Hungary
72' Wissel Bulgaria Wissel Aleksandar Kolev voor Martin Minchev Bulgaria
74' Wissel Hungary Wissel András Németh voor Martin Ádám Hungary
78' Penalty Bulgaria Penalty Kiril Despodov Bulgaria 2-1
81' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor Zhivko Atanasov Bulgaria
81' Wissel Hungary Wissel Dániel Gazdag voor Endre Botka Hungary
81' Wissel Hungary Wissel Zsolt Kalmár voor Loïc Nego Hungary
83' Wissel Bulgaria Wissel Georgi Rusev voor Kiril Despodov Bulgaria
83' Wissel Bulgaria Wissel Stanislav Ivanov voor Spas Delev Bulgaria
86' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor Aleksandar Kolev Bulgaria
97' Eigen doelpunt Hungary Eigen doelpunt Aleks Petkov Dominik Szoboszlai  Hungary 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bulgarije - Hongarije
Opstellingen Bulgarije - Hongarije
De opstellingen van Bulgarije en Hongarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bulgarije gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hongarije zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.