Nabeschouwing Kazachstan - San Marino (3-1) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 17 november 2023 - 16:00 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Kazachstan het vrijdag 17 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen San Marino. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - San Marino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - San Marino (3-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Kazachstan en San Marino is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Islam Chesnokov, waarmee Kazakhstan met 1-0 de leiding nam. Kazakhstan vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Islam Chesnokov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist San Marino de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Simone Franciosi.

Abat Aymbetov zette Kazakhstan even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Harald Lechner toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Kazachstan.

LIVE Kazachstan - San Marino 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - San Marino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt Islam Chesnokov Kazakhstan 1-0
27' Wissel San Marino Wissel Matteo Vitaioli voor Nicola Nanni San Marino
46' Wissel San Marino Wissel Simone Franciosi voor Roberto Di Maio San Marino
50' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Marcello Mularoni San Marino
51' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt Islam Chesnokov met assist van Sergey Maliy Kazakhstan 2-0
54' Wissel Kazakhstan Wissel Temirlan Erlanov voor Marat Bystrov Kazakhstan
54' Wissel Kazakhstan Wissel Lev Skvortsov voor Bagdat Kairov Kazakhstan
60' Doelpunt San Marino Doelpunt Simone Franciosi met assist van Manuel Battistini San Marino 2-1
62' Wissel Kazakhstan Wissel Yan Vorogovskiy voor Timur Dosmagambetov Kazakhstan
63' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Arman Kenesov Kazakhstan
74' Wissel Kazakhstan Wissel Erkin Tapalov voor Aleksandr Zuev Kazakhstan
77' Wissel San Marino Wissel Samuel Pancotti voor Lorenzo Lazzari San Marino
88' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Filippo Fabbri San Marino
88' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor Temirlan Erlanov Kazakhstan
91' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Samuel Pancotti San Marino
92' Penalty Kazakhstan Penalty Abat Aymbetov Kazakhstan 3-1
94' Wissel San Marino Wissel Enrico Golinucci voor Lorenzo Capicchioni San Marino
95' Wissel San Marino Wissel Lorenzo Lunadei voor Marcello Mularoni San Marino
90' Arman Kenesov Kazakhstan
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - San Marino
Opstellingen Kazachstan - San Marino
De opstellingen van Kazachstan en San Marino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kazachstan gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en San Marino zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Kazachstan - San Marino

Kazachstan en San Marino spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kazachstan en San Marino in de EK Kwalificatie vond plaats op 16 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kazachstan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kazachstan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl San Marino slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kazachstan 1
Winst San Marino 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kazachstan op een 3e positie staat, terwijl we San Marino terugvinden op de 6e plaats.