Nabeschouwing Litouwen - Hongarije (2-2) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 17 oktober 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Litouwen het dinsdag 17 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hongarije. De wedstrijd wordt gespeeld in S. Dariaus ir S. Girėno stadionas in Kaunas.

Via de Litouwen - Hongarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Litouwen - Hongarije (2-2)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Litouwen en Hongarije geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Litouwen - Hongarije
Goals
2
2
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
7
18
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
107
156
Gevaarlijke aanvallen
29
67
Passes
328
603
Overtredingen
18
10
Buitenspel
1
2
Corners
1
10
Wissels
4
5
LIVE Litouwen - Hongarije 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Litouwen - Hongarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Litouwen - Hongarije
Opstellingen Litouwen - Hongarije

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Litouwen - Hongarije

Litouwen en Hongarije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juxhin Xhaja en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Litouwen en Hongarije in de EK Kwalificatie vond plaats op 20 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hongarije. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hongarije favoriet. 1 keer wist de ploeg van Litouwen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Litouwen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Litouwen 0
Winst Hongarije 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Litouwen op een 4e positie staat, terwijl we Hongarije terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Litouwen - Hongarije Opstelling Litouwen Opstelling Hongarije Live Litouwen - Hongarije Live Litouwen - Hongarije kijken Litouwen - Hongarije kijken Live Litouwen - Hongarije stream Litouwen - Hongarije Fox Sports Nabeschouwing Litouwen - Hongarije Uitslag Litouwen - Hongarije Statistieken Litouwen - Hongarije EK Kwalificatie 2024 Litouwen - Hongarije wedden Litouwen - Hongarije gokken Litouwen - Hongarije Unibet