Nabeschouwing Aberdeen - PAOK (2-3) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Aberdeen het donderdag 26 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - PAOK (2-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Aberdeen en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 2-3 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Bojan Miovski, waarmee Aberdeen met 1-0 de leiding nam. Aberdeen vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dante Polvara op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist PAOK de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Kiril Despodov.

Na 84 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Vieirinha de 2-2 maakte voor PAOK. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. In de 96e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van PAOK speler Stefan Schwab.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sebastian Gishamer bij een 2-3 eindstand in het voordeel van PAOK.

LIVE Aberdeen - PAOK 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Stefan Schwab PAOK
38' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Răzvan Lucescu PAOK
50' Doelpunt Aberdeen Doelpunt Bojan Miovski met assist van Jack Mackenzie Aberdeen 1-0
58' Doelpunt Aberdeen Doelpunt Dante Polvara met assist van Bojan Miovski Aberdeen 2-0
63' Wissel PAOK Wissel Magomed Ozdoev voor Theocharis Tsingaras PAOK
63' Wissel PAOK Wissel Abdul Baba Rahman voor Rafa Soares PAOK
64' Wissel PAOK Wissel Mbwana Ally Samatta voor Brandon PAOK
72' Wissel Aberdeen Wissel Luís Henriques de Barros Lopes voor Bojan Miovski Aberdeen
72' Wissel Aberdeen Wissel Jonny Hayes voor Dante Polvara Aberdeen
73' Wissel PAOK Wissel Kiril Despodov voor Taison PAOK
73' Doelpunt PAOK Doelpunt Kiril Despodov met assist van Giannis Konstantelias PAOK 2-1
73' Wissel Aberdeen Wissel Leighton Clarkson voor Connor Barron Aberdeen
84' Doelpunt PAOK Doelpunt Vieirinha PAOK 2-2
91' Gele kaart PAOK Gele kaart voor William Troost-Ekong PAOK
95' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor Slobodan Rubežić Aberdeen
90' Magomed Ozdoev PAOK
96' Penalty PAOK Penalty Stefan Schwab PAOK 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - PAOK
Opstellingen Aberdeen - PAOK
De opstellingen van Aberdeen en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aberdeen gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Barry Robson
Voorbeschouwing Aberdeen - PAOK

Aberdeen en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Aberdeen en PAOK elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Winst Aberdeen 0
Winst PAOK 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aberdeen op een 4e positie staat, terwijl we PAOK terugvinden op de 1e plaats.