Nabeschouwing Derry City - Tobol (1-0) (5-6 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 20:45 uur



In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Derry City het donderdag 17 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tobol. De wedstrijd wordt gespeeld in The Ryan McBride Brandywell Stadium (Derry (Londonderry)) in Londonderry.

Via de Derry City - Tobol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derry City - Tobol (1-0) (5-6 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Derry City en Tobol is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een overwinning voor Derry City. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Derry City het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-6 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Derry City - Tobol
Goals
1
0
LIVE Derry City - Tobol 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derry City - Tobol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Derry City - Tobol
Opstellingen Derry City - Tobol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Derry City - Tobol

Derry City en Tobol spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kralovic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Derry City en Tobol in de UEFA Conference League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tobol. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Tobol favoriet. 1 keer wist de ploeg van Derry City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Derry City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Derry City 0
Winst Tobol 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Derry City - Tobol Opstelling Derry City Opstelling Tobol Live Derry City - Tobol Live Derry City - Tobol kijken Derry City - Tobol kijken Live Derry City - Tobol stream Derry City - Tobol Fox Sports Nabeschouwing Derry City - Tobol Uitslag Derry City - Tobol Statistieken Derry City - Tobol UEFA Conference League 2023/2024 Derry City - Tobol wedden Derry City - Tobol gokken Derry City - Tobol Unibet