Nabeschouwing Dinamo Zagreb - PAOK (2-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 7 maart 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 7 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - PAOK (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Dinamo Zagreb en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Bruno Petkovic, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bruno Petkovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - PAOK 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Bruno Petkovic Dinamo Zagreb 1-0
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Gabriel Vidović voor Arbër Hoxha Dinamo Zagreb
47' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Gabriel Vidović Dinamo Zagreb
61' Wissel PAOK Wissel Kiril Despodov voor Brandon PAOK
62' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Magomed Ozdoev PAOK
69' Wissel PAOK Wissel Stefan Schwab voor Magomed Ozdoev PAOK
69' Wissel PAOK Wissel Thomas Murg voor Giannis Konstantelias PAOK
71' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Bruno Petkovic met assist van Dario Špikić Dinamo Zagreb 2-0
73' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Takuro Kaneko voor Dario Špikić Dinamo Zagreb
76' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Thomas Murg PAOK
83' Wissel PAOK Wissel Stefanos Tzimas voor Andrija Zivkovic PAOK
86' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Petar Sučić Dinamo Zagreb
87' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Danijel Zagorac voor Dinamo Zagreb
89' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Sandro Kulenović Bruno Petkovic PAOK
92' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Kiril Despodov voor Dinamo Zagreb
93' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Tibor Halilovic voor Martin Baturina Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - PAOK
Opstellingen Dinamo Zagreb - PAOK
De opstellingen van Dinamo Zagreb en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.