Nabeschouwing Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus (1-0) (2-3 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 18 april 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Fenerbahçe het donderdag 18 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus (1-0) (2-3 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Fenerbahçe en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een overwinning voor Fenerbahçe. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Fenerbahçe het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-3 gewonnen werd.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door İrfan Can Kahveci, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 123e minuut kreeg Andreas Ndoj van Olympiakos Piraeus voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Olympiakos Piraeus de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-3 score in het voordeel van Fenerbahçe, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt İrfan Can Kahveci met assist van Sebastian Szymanski Fenerbahçe 1-0
36' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Francisco Ortega Olympiakos Piraeus
37' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Mendilibar Olympiakos Piraeus
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Vicente Iborra voor Stevan Jovetic  Olympiakos Piraeus
60' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Daniel Podence  Olympiakos Piraeus
61' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Tzolakis Olympiakos Piraeus
64' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Georgios Masouras voor Daniel Podence  Olympiakos Piraeus
72' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Andreas Ndoj Olympiakos Piraeus
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Edin Dzeko  Fenerbahçe
86' Wissel Fenerbahçe Wissel Cengiz Ünder  voor Fred Fenerbahçe
86' Wissel Fenerbahçe Wissel Miha Zajc voor İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel O. Richards voor Francisco Ortega Olympiakos Piraeus
94' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Georgios Masouras Olympiakos Piraeus
94' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
100' Wissel Fenerbahçe Wissel Çağlar Söyüncü  voor Rodrigo Becão Fenerbahçe
106' Wissel Fenerbahçe Wissel Rade Krunic voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
109' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel André Horta voor Chiquinho Olympiakos Piraeus
109' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El-Arabi voor Konstantinos Fortounis  Olympiakos Piraeus
112' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Santiago Hezze Olympiakos Piraeus
122' Wissel Fenerbahçe Wissel Leonardo Bonucci voor İsmail Yüksek Fenerbahçe
123' Tweede gele kaart Olympiakos Piraeus Tweede gele kaart voor Andreas Ndoj Olympiakos Piraeus
1' Penalty gescoord in shootout Olympiakos Piraeus Penalty gescoord in shootout Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus 0-1
2' Penalty gemist in shootout Fenerbahçe Penalty gemist in shootout Dusan Tadic  Fenerbahçe 0-1
3' Penalty gemist in shootout Olympiakos Piraeus Penalty gemist in shootout Y. El-Arabi Olympiakos Piraeus 0-1
4' Penalty gescoord in shootout Fenerbahçe Penalty gescoord in shootout Michy Batshuayi Fenerbahçe 1-1
5' Penalty gescoord in shootout Olympiakos Piraeus Penalty gescoord in shootout André Horta Olympiakos Piraeus 1-2
6' Penalty gemist in shootout Fenerbahçe Penalty gemist in shootout Cengiz Ünder  Fenerbahçe 1-2
7' Penalty gescoord in shootout Olympiakos Piraeus Penalty gescoord in shootout Georgios Masouras Olympiakos Piraeus 1-3
8' Penalty gescoord in shootout Fenerbahçe Penalty gescoord in shootout Alexander Djiku Fenerbahçe 2-3
9' Penalty gemist in shootout Olympiakos Piraeus Penalty gemist in shootout Rodinei Olympiakos Piraeus 2-3
10' Penalty gemist in shootout Fenerbahçe Penalty gemist in shootout Leonardo Bonucci Fenerbahçe 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Fenerbahçe - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Fenerbahçe en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.