Nabeschouwing Fenerbahçe - Spartak Trnava (4-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Fenerbahçe het donderdag 14 december 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Spartak Trnava. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Spartak Trnava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Spartak Trnava (4-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Fenerbahçe en Spartak Trnava is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 4-0 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Ferdi Kadıoğlu, waarmee Fenerbahçe met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Dominik Takáč zorgde ervoor dat Fenerbahçe op 2-0 kwam te staan in de 48e minuut. Een penalty in de 48e minuut was de ideale kans voor Fenerbahçe om te scoren. Dusan Tadic  was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 59e minuut volgde een derde treffer van Fenerbahçe, waarmee Edin Dzeko zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Fenerbahçe geen gas terug, waardoor in de 61e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Edin Dzeko.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Spartak Trnava 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Spartak Trnava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Alexander Djiku Fenerbahçe
31' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor Martin Bukata Spartak Trnava
36' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Ferdi Kadıoğlu met assist van Dusan Tadic  Fenerbahçe 1-0
46' Wissel Spartak Trnava Wissel Miha Kompan Breznik voor Kristián Koštrna Spartak Trnava
48' Eigen doelpunt Fenerbahçe Eigen doelpunt Dominik Takáč Dusan Tadic  Fenerbahçe 2-0
48' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist Dusan Tadic  Dusan Tadic  Fenerbahçe
55' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Joshua King Fenerbahçe
59' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko Fenerbahçe 3-0
61' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Edin Dzeko met assist van İrfan Can Kahveci Fenerbahçe 4-0
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King voor İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Serdar Aziz voor Bright Osayi-Samuel  Fenerbahçe
66' Wissel Spartak Trnava Wissel Jakub Paur voor Philip Azango Spartak Trnava
66' Wissel Spartak Trnava Wissel Roman Procházka voor Martin Bukata Spartak Trnava
71' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Marco Đuričin voor Michal Ďuriš Fenerbahçe
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Umut Nayir  voor Edin Dzeko Fenerbahçe
74' Wissel Spartak Trnava Wissel Cengiz Ünder voor Dusan Tadic  Spartak Trnava
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Yusuf Akcicek voor Alexander Djiku Fenerbahçe
80' Wissel Spartak Trnava Wissel Marek Ujlaky voor Kelvin Ofori Spartak Trnava
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Spartak Trnava
Opstellingen Fenerbahçe - Spartak Trnava
De opstellingen van Fenerbahçe en Spartak Trnava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Spartak Trnava zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.