Nabeschouwing Ferencváros - Olympiakos Piraeus (0-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 22 februari 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Ferencváros het donderdag 22 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de Ferencváros - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ferencváros - Olympiakos Piraeus (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Ferencváros en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. Ayoub El Kaabi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Olympiakos Piraeus vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Olympiakos Piraeus.

LIVE Ferencváros - Olympiakos Piraeus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ferencváros - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Barnabás Varga Ferencváros
43' Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus
45' Penalty Olympiakos Piraeus Penalty Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus 0-1
46' Wissel Ferencváros Wissel Cebrail Makreckis voor Henry Wingo Ferencváros
46' Wissel Ferencváros Wissel Aleksandar Pešić voor Kenan Kodro Ferencváros
67' Wissel Ferencváros Wissel Mohamed Ali Ben Romdhane voor Kristoffer Zachariassen Ferencváros
67' Wissel Ferencváros Wissel Cristian Ramírez voor Eldar Ćivić Ferencváros
74' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Vicente Iborra voor Konstantinos Fortounis  Olympiakos Piraeus
74' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Georgios Masouras voor André Horta Olympiakos Piraeus
79' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Stevan Jovetic  voor Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus
86' Wissel Ferencváros Wissel Balint Katona voor Marquinhos Costa Ferencváros
87' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Mohammed Abu Fani Ferencváros
90' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel João Carvalho voor Chiquinho Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Ferencváros - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Ferencváros - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Ferencváros en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ferencváros gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ferencváros - Olympiakos Piraeus

Ferencváros en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ferencváros en Olympiakos Piraeus in de UEFA Conference League vond plaats op 15 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olympiakos Piraeus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ferencváros te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ferencváros. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.