Nabeschouwing KF Ballkani - Viktoria Pilsen (0-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt KF Ballkani het donderdag 30 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi i qytetit Suharekë in Suva Reka.

Via de KF Ballkani - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KF Ballkani - Viktoria Pilsen (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen KF Ballkani en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Marian Alexandru Barbu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door Pavel Šulc, waarmee Viktoria Plzeň met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Viktoria Pilsen dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marian Alexandru Barbu, waardoor Viktoria Pilsen de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE KF Ballkani - Viktoria Pilsen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KF Ballkani - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Sampson Dweh Viktoria Plzeň
61' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Ibrahim Traoré voor Adam Vlkanova Viktoria Plzeň
61' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Pavel Šulc voor Jan Kliment Viktoria Plzeň
62' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Pavel Hašek voor Jan Sýkora Viktoria Plzeň
70' Wissel KF Ballkani Wissel Arb Manaj voor Bernard Karrica KF Ballkani
79' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Radim Řezník voor Libor Holík Viktoria Plzeň
81' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt Pavel Šulc met assist van Lukáš Kalvach Viktoria Plzeň 0-1
82' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Arb Manaj KF Ballkani
95' Gele kaart KF Ballkani Gele kaart voor Gentrit Halili KF Ballkani
92' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Lukáš Hejda voor Pavel Bucha Viktoria Plzeň
90' Wissel KF Ballkani Wissel Krenar Dulaj voor Lorenc Trashi KF Ballkani
90' Wissel KF Ballkani Wissel Marsel Ismajlgeci voor Albin Berisha KF Ballkani
Video hoogtepunten en samenvatting KF Ballkani - Viktoria Pilsen
Opstellingen KF Ballkani - Viktoria Pilsen
De opstellingen van KF Ballkani en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KF Ballkani gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.