Nabeschouwing KÍ - Olimpija (3-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt het donderdag 26 oktober 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Olimpija. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn.

Via de KÍ - Olimpija live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Olimpija (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen en Olimpija is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 3-0 overwinning voor KÍ. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door René Shaki Joensen, waarmee KÍ met 1-0 de leiding nam. KÍ vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Páll Klettskarð op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van KÍ, waarmee Jákup Biskopstø Andreasen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor KÍ een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE KÍ - Olimpija 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Olimpija teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt KÍ Doelpunt René Shaki Joensen met assist van Árni Frederiksberg 1-0
32' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Nemanja Motika Olimpija
37' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Saar Fadida Olimpija
44' Doelpunt KÍ Doelpunt Páll Klettskarð met assist van Jóannes Kalsø Danielsen 2-0
46' Wissel Olimpija Wissel Marko Brest voor Saar Fadida Olimpija
54' Doelpunt KÍ Doelpunt Jákup Biskopstø Andreasen met assist van Árni Frederiksberg 3-0
57' Wissel Olimpija Wissel Admir Bristric voor Mustafa Nukic Olimpija
57' Wissel Olimpija Wissel Jorge Silva voor Justas Lasickas Olimpija
62' Wissel KÍ Wissel Claes Kronberg voor Patrick Da Silva
62' Wissel KÍ Wissel Hallur Hansson voor Deni Pavlović
65' Wissel Olimpija Wissel Redi Kasa voor Nemanja Motika Olimpija
72' Wissel KÍ Wissel Sivert Gussias voor Páll Klettskarð
72' Wissel KÍ Wissel Børge Petersen voor Heini Vatnsdal
75' Wissel Olimpija Wissel Diogo Pinto voor Agustín Doffo Olimpija
78' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Admir Bristric Olimpija
83' Wissel KÍ Wissel Mads Boe Mikkelsen voor Jóannes Kalsø Danielsen
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Olimpija
Opstellingen KÍ - Olimpija
De opstellingen van KÍ en Olimpija zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Olimpija zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Zoran Željkovič
Voorbeschouwing KÍ - Olimpija

en Olimpija spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KÍ en Olimpija elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Winst KÍ 0
Winst Olimpija 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel op een 3e positie staat, terwijl we Olimpija terugvinden op de 4e plaats.