Nabeschouwing Legia Warszawa - Molde (0-3) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 22 februari 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Legia Warszawa het donderdag 22 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Molde. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Molde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Molde (0-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Legia Warszawa en Molde is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 0-3 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Molde kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Fredrik Gulbrandsen. Molde vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Eirik Hestad op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee Fredrik Gulbrandsen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harm Osmers, waardoor Molde een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Legia Warszawa - Molde 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Molde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen Molde 0-1
20' Doelpunt Molde Doelpunt Eirik Hestad met assist van Magnus Eikrem Molde 0-2
26' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Juergen Elitim Legia Warszawa
28' Gele kaart Molde Gele kaart voor Marcus Andre Kaasa Molde
46' Wissel Legia Warszawa Wissel Patryk Kun voor Pawel Wszolek Legia Warszawa
47' Gele kaart Molde Gele kaart voor Fredrik Gulbrandsen Molde
56' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Rafał Augustyniak Legia Warszawa
57' Wissel Molde Wissel Veton Berisha voor Magnus Eikrem Molde
61' Wissel Legia Warszawa Wissel Bartosz Kapustka voor Rafał Augustyniak Legia Warszawa
61' Wissel Legia Warszawa Wissel Blaž Kramer voor Tomas Pekhart Legia Warszawa
67' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen met assist van Marcus Andre Kaasa Molde 0-3
70' Wissel Legia Warszawa Wissel Maciej Rosołek voor Marc Gual Legia Warszawa
70' Wissel Legia Warszawa Wissel Gil Dias voor Ryoya Morishita Legia Warszawa
71' Gele kaart Molde Gele kaart voor Eirik Haugan Molde
74' Gele kaart Molde Gele kaart voor Mathias Løvik Molde
83' Wissel Molde Wissel Halldor Stenevik voor Mathias Løvik Molde
83' Wissel Molde Wissel Eric Kitolano voor Fredrik Gulbrandsen Molde
83' Wissel Molde Wissel Niklas Ødegård voor Eirik Hestad Molde
89' Wissel Molde Wissel Gustav Kjolstad Nyheim voor Marcus Andre Kaasa Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Molde
Opstellingen Legia Warszawa - Molde
De opstellingen van Legia Warszawa en Molde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Legia Warszawa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Molde zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Kosta Runjaic
Voorbeschouwing Legia Warszawa - Molde

Legia Warszawa en Molde spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Legia Warszawa en Molde in de UEFA Conference League vond plaats op 15 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Molde. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Molde favoriet. 1 keer wist de ploeg van Legia Warszawa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Legia Warszawa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.