Nabeschouwing Legia Warszawa - Zrinjski (2-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Legia Warszawa het donderdag 9 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Zrinjski (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Legia Warszawa en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 2-0 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Rafał Augustyniak, waarmee Legia Warszawa met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 30e minuut voor dat Legia Warszawa via Josué op 2-0 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Legia Warszawa.

LIVE Legia Warszawa - Zrinjski 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Jurgen Çelhaka Legia Warszawa
14' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Rafał Augustyniak met assist van Tomáš Pekhart Legia Warszawa 1-0
30' Penalty Legia Warszawa Penalty Josué Legia Warszawa 2-0
64' Wissel Legia Warszawa Wissel Aldin Hrvanović voor Mario Ćuže Legia Warszawa
64' Wissel Zrinjski Wissel Bartosz Slisz voor Jurgen Çelhaka Zrinjski
64' Wissel Zrinjski Wissel Damir Zlomislić voor Matej Senić Zrinjski
73' Wissel Zrinjski Wissel Filip Bradarić voor Dario Čanađija Zrinjski
73' Wissel Zrinjski Wissel Tomislav Kiš voor Antonio Ivančić Zrinjski
76' Wissel Legia Warszawa Wissel Gil Dias voor Patryk Kun Legia Warszawa
76' Wissel Legia Warszawa Wissel Blaž Kramer voor Tomáš Pekhart Legia Warszawa
78' Wissel Zrinjski Wissel Petar Mišić voor Matija Malekinušić Zrinjski
85' Wissel Legia Warszawa Wissel Marc Gual voor Josué Legia Warszawa
85' Wissel Legia Warszawa Wissel Maciej Rosołek voor Ernest Muçi Legia Warszawa
92' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Juergen Elitim Legia Warszawa
93' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Paweł Wszołek Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Zrinjski
Opstellingen Legia Warszawa - Zrinjski
De opstellingen van Legia Warszawa en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Legia Warszawa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Krunoslav Rendulić
Voorbeschouwing Legia Warszawa - Zrinjski

Legia Warszawa en Zrinjski spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Legia Warszawa en Zrinjski in de UEFA Conference League vond plaats op 26 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Legia Warszawa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Legia Warszawa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zrinjski slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Legia Warszawa 1
Winst Zrinjski 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Legia Warszawa op een 2e positie staat, terwijl we Zrinjski terugvinden op de 3e plaats.